In geval van vergissingen van onze kant zijn de retourkosten voor onze rekening. Verkeerd bestelde producten kunnen pas retour gestuurd worden na wederzijds akkoord.

Wanneer je producten op afstand koopt, heb je recht op een bedenktermijn. Deze termijn bedraagt 14 werkdagen, te rekenen vanaf de levering. De bedenktijd is een periode waarbinnen de klant het aangeschafte product zonder opgaaf van reden of enige verplichting terug kan sturen, onder voorwaarde dat de verpakking ongeopend is. Deze bedenktijd is niet van toepassing op b2B verkopen.

Omdat wij verpakte voeding verkopen nemen wij in de regel geen producten terug. Wij kunnen de veiligheid van de producten niet meer garanderen als die al bij een klant geleverd zijn omwille van hygiënerisico’s. Dus ook voor jouw veiligheid krijg je bij ons enkel producten die nog niet bij andere klanten geleverd werden. Niet-eetbare artikelen mogen geretourneerd worden.

Terugsturen kan naar het volgende adres en enkel SAMEN met dit ingevuld formulier http://bit.ly/36z7JMp 

Retourzendingen zonder ingesloten informatie worden niet verwerkt 

DCG

Watermolenstraat 17
9320 AALST
België

Vermeld duidelijk je bestelling en persoonlijke informatie bij deze retourzending. Na ontvangst van jouw producten zullen wij binnen vijftien dagen overgaan tot het terugbetalen van het aankoopbedrag van de door ons geaccepteerde producten. De verzendkosten vergoeden wij ook, behalve de verzendkosten die je betaalt om de producten te retourneren. Bij eventuele geschillen zijn de rechtbanken van Dendermonde (België) bevoegd.

(Enkel van toepassing op bestellingen met BTW-nummer). Facturen zijn contant betaalbaar tenzij anders overeengekomen. Bij het verstrijken van de betalingstermijn is van rechtswege en zonder ingebrekestelling een schadevergoeding van 10% op de factuurbedragen verschuldigd, met een minimum van €100 alsook een verwijlintrest van 10% per jaar.