Leveringstermijn

Wij doen er alles aan om de bestellingen die voor 11.00 uur aankomen, binnen de werkdag te leveren . Voor de bestellingen na 11 uur kunnen wij geen verzending op de dag erna garanderen. Tijdens weekends of feestdagen leveren we niet.

Bestellingen van vrijdag worden maandag (of dinsdag) geleverd. Je kunt ook kiezen voor een levering op een bepaalde dag van jouw voorkeur. We kunnen echter niet zeggen of dit in de voor- of namiddag zal zijn. Je krijgt een e-mail waarin de dag staat waarop je jouw pakket zult ontvangen. Daarin vind je een trackingcode waarmee je jouw pakket kunt volgen.

Je zorgt er best voor dat iemand ter plaatse is om de bestelling in de loop van de dag in ontvangst te nemen. Je mag op de bestelbon specificaties vermelden, zoals bijvoorbeeld “achteraan afzetten indien niet aanwezig” of “leveren op nummer X indien afwezig”. Als er niemand aanwezig was tijdens de eerste aanbieding, dan wordt jouw pakket automatisch opnieuw aangeboden de dag erna. Ben je dan opnieuw niet aanwezig, dan zal er een kaart in jouw brievenbus zitten met de pakketgegevens. Met die info kun je een derde aanbieding aanvragen. Daarbij bepaalt de koerier dan de dag van aanbieding.

Je hebt een week de tijd om te reageren, nadien komt het pakket retour naar ons. Wens je dan een vierde aanbieding, dan wordt een transportkost aangerekend van € 6. Daarvoor nemen wij contact met jou op.

Ben je vaak afwezig, kies dan voor een afhaalpunt. De  levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft je geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht jouw bestelling te annuleren of de overeenkomst te ontbinden. Dat kan tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van jou redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat je de overeenkomst in stand laat. Je bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren of overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is.

Verzendkosten

 
Verzendkosten particulieren
België
Nederland
minder dan €20€5 + 1.41 euro admin.kosten
minder dan €120€5
Afhaalpunt €3
vanaf €120gratis
Verzendkosten groothandel
België
Nederland
minder dan €20€16 + €1.41*
minder dan €50€16
vanaf €55€11
vanaf €110€8
vanaf €350gratis

*administratieve kosten.

Andere landen
Spanje€20
Oostenrijk€6
Bulgarije€18
Denemarken€6
Finland€16
Finland€16
Groot-Britannië€7
Griekenland€6
Ierland€30
Italië€11

Klachten

Alle klachten over de levering dienen binnen de 3 werkdagen na ontvangst gemeld te worden via mail; Klachten over schade , verkeerde levering of te korte houdbaarheidsdatum.2